Kert Erkély Víz Gáz Villany Csatorna

Brennbergbánya, Telek

Azonosító
CIV534
Település:
Brennbergbánya
Városrész:
Típus:
Telek
Alapterület:
1675 m2
Ár:
7 millió Ft
Szobaszám:
0

Sopron, Telek

Azonosító
CIV512
Település:
Sopron
Városrész:
Kertváros
Típus:
Telek
Alapterület:
1437 m2
Ár:
1.49 millió Ft
Szobaszám:
0

Rólunk

A CIVITAS INGATLAN Ingatlan- és Hitelirodában soproni és Sopron környéki ingatlanok adás-vételével, bérbeadásával; hiteltanácsadással; lakások, házak gyors, olcsó, szakszerű belső felújításával foglalkozunk; illetve a felsoroltak teljes körű lebonyolítását elvégezzük.
A kínálatunkban megtalálható ingatlanok mindig a lehető legfrissebbek, legaktuálisabbak. Ajánlataink között találhatóak használt és új építésű ingatlanok: panellakás, csúszózsalus (fertődi) építésű lakás, téglalakás, családi ház, ikerház, sorház, könnyűszerkezetes ház, telek, üzlet, iroda, garázs, albérlet. 
A díjmentesen igénybe vehető hiteltanácsadóink az összes bank aktuális hitelajánlatait, feltételeit ismertetik ügyfeleinkkel és együttesen választják ki a számukra legmegfelelőbbet. 
A belső felújítást végző szakembereink előzetes egyeztetés és felmérés után ingyenes árajánlatot készítenek az ügyfeleink kérésének megfelelően a munkák elvégzéséhez, amely teljes körűen kitér minden felmerülő anyag- és munkaköltségre. Az árajánlat elfogadása esetén garanciát vállalnak arra, hogy a költségek nem lépik túl a tervezett összeget.
Tapasztalt ügyvédünk az ingatlanok adás-vételének teljes körű lebonyolítását elvégzi ingatlanirodánkban, a lehető legkedvezőbb ügyvédi díj ellenében.
Irodánk címe: 9400 Sopron, Árpád u. 4. (IKVA áruházzal szemben). 
Webcímünk: www.civitasingatlan.hu
Email: iroda@civitasingatlan.hu
Telefon: 0620-374-1020, 0620-374-0676
Hétköznapokon 9 órától 18 óráig, szombaton 9 órától 13 óráig várjuk irodánkban személyesen, vagy telefonon bármikor kereshet minket. Természetesen érdeklődhet e-mailben, illetve a weblapunkon az egyes ingatlanoknál küldhet nekünk érdeklődő üzenetet.
Mi mindig megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást!

Kapcsolat

  • Civitas Ingatlan Sopron
  • 9400 Sopron, Árpád u. 4.
  • Nyitva tartás: H-P 9-18, Sz 9-13